Pluggggggar.......


Bara en kväll till.....

Du, jag vill berätta en sak för Dig eller nej, det stämmer inte jag vill berätta väldigt mycket för Dig, väldigt många saker, om väldigt mycket & också om Oss. Du, jag vill att Du kommer hit ikväll och nej, det kommer inte vara någon mer här för vi behöver prata bara Du & Jag.

Jag har så mycket jag vill visa Dig, jag har så fantastiska saker att berätta för Dig! När jag har berättat klart så hoppas jag att Du känner lite lugn, kanske en lättnad & en glädje över att saker & ting ändå blev som de blev jag menar för Oss. Jag ska inte försöka sticka under stolen med att jag önskar att Du blir stolt över mig, eller jag menar stoltare men det är inte det viktigaste bara ganska viktigt & viktigast av allt är att Du efteråt inte oroar Dig för Mig utan Vet att Vi fortsätter.

Jag ska spela en lista med Våra låtar, Vi ska dricka Vår dryck - Coca Cola & skratta åt makabra händelser som bara Vi två kan förstå. Du ska krama mig lite för länge, sådär så det känns bra fast jag ändå blir lite stressad - Du vet. Denna gången kommer jag inte bli rädd. Jag kommer skälla på Dig, inte för att jag vill utan för att jag behöver, inte för kramen i sig utan för att jag vet att vi inte kommer ses mer - att Du inte kommer ändra på den resa som är Din, men föralltid ändå Vår. Jag kommer grimasera illa åt Dig som så många gånger förut & Du kommer antagligen tro att det är för att Du inte duger & för att jag inte kan lugna mig.

Du, det är inte det som gör att det vrider sig i bröstet på mig vad som känns som hela tiden, Du förstår inte. Min rädsla för att Du ska försvinna, min ångest över hur Vårt liv blev & över att se hur allt som Vi en gång trodde på & önskade faller isär i samma fart som jag känner Dina armar släppa mig samtidigt som Du i förtvivlan höjer din röst Igen. Men denna kvällen så munkäftas jag bara litegrann för jag vet att Du är lika rädd som jag varit & är. Jag vet att Du bakom den många gånger kaxiga & uppkäftiga stockholmska dialekten är minst lika vilse som jag varit & är.

" När Du är nära är Jag så Borta, Du tar mig högre än någon Drog kan... "

En av Våra låtar, Vildsvin - Borta. Minns du? Klart du minns, Vi kommer alltid att Vara den låten för mig. Du tog mig högre än någon drog gjorde enda tills jag tog en överdos av Dig & tappade Mig. Du var så lycklig, stolt över mig men aldrig så att det förtvivlade draget i ditt ansikte fann någon ro - Aldrig Lugn & Ro. Vi önskade oss Lugn & Ro men speedade både Varandra & oss själva med allt Vi kom över tills jag inte längre kunde springa ikapp med Dig...

" Spring inte så fort Pappa, Vänta på Mig... "

Du, jag vill hålla om Dig & lyssna på Brobergs låt med just de raderna Tillsammans med Dig fast denna gången vill Jag inte att Du håller emot gråten - Jag vill storgråta Tillsammans med Dig. Jag vet att Du sörjer, Jag vet att Du har ont, Jag vill att Vi får ha ont Tillsammans. Vi behöver inte prata, inte förstå någonting av det Vi känner, inte analysera Någonting jag vill bara gråta Tillsammans med Dig - Med Dig, För Dig, För allt det som varit, För allt det som komma skall & För oss som ville så mycket...

Du, Vi lyssnar på musik & äter gott. Pratar & filosoferar hela kvällen, hela natten sen vill jag att Du är Lugn när Du går & Jag vill veta att jag sagt det viktigaste till Dig. Jag vill känna att Du förstod att jag hittat någonting mer & att jag är Tacksam för det Du lärde mig & att Du föralltid kommer att vara en del av Min Resa - Mitt Liv & Jag är inte arg på Dig, Jag är inte besviken. Ledsen, besviken på livet ibland & arg för att inte Godhet kunde rädda Dig - Ja, men inte arg på Dig.

Jag vill hålla i Dig så förbannat hårt när jag önskar Dig lycka till på Din Resa. Jag vill att Du lovar mig att hälsa Din Älskade Pappa & ser till att vakta Borgens Port tills Vi kommer efter & öser allt Vi lärt oss på Vår väg över Dig & med det en sjuhelvetes massa kärlek!

Vi får inte en kväll till, inte i Detta Livet även om jag önskar det så innerligt som jag gör.Och Du, det dröjer innan jag kommer, det dröjer innan Vi kommer. Jag är inte klar här även fast jag längtar efter att brotta ner Dig igen, Vi kommer brottas igen, Jag bara Vet det - Jag Tror på det.

Nu tar jag minnet av Dig med mig i Mitt liv & Ger med tiden, Vår dotter berättelserna om Oss - Dina klokaste ord - Det som Du lärde mig, vidare till henne & hon kommer liksom jag att Älska Dig Din envetne, bångstyrige, obotlige 08:a. Glöm inte att ha koll på Oss däruppifrån - Vår egen Vaktis, VäktarÄngel... Sov gott när Du sover & Njut av Lugnet - Le mot Oss & Vänta på Oss...

" My soul is painted like the wings of butterflies, Fairytales of yesterday will Grow but Never Die... "


Mini har filmkväll med läsk & snacks å Njuter av Livet!


That was Then, This is My now....


Trendigt - Check, Endometriosvärk - Check!


Morgondagen-Vit skjorta, färgsprakande med höööga vårklackar, så beskriver jag det ;-)


Ljusen är tända - Lets Myyysss!


Livet är en fest! spex, tunes & feelings....


Fann ett gammalt brev, kan inte förstå att du begravs om några timmar...


Soffmys innan det är dags att tuffa iväg...


Pannkakor med sylt


Pasta Bolognese med parmesan...


Paket från Brandos, tjooho! Mina första converse!!!


Gps hajk!


Hump the bump... Letar mig fram med gps - Jag e vilse I en främmande stad, rätt åt mig mohhhaha


Min vän - Du är fantastisk, helt makalös!


Vi jamade i köket för några timmar sedan & det var UNDERBART


Fixade snabb&god mat å LYCKADES äta!!!


Pastell/plåsterfärg... Mm...gillas!


Lets go!


Hennes hår efter en stunds borstning är - Underbart!!!


Passa på att njut av lugnet, pissemiss... Snart får du en bebis att fostra!


Imorgon blir det dessa plagg, läckert! ;-)


Å till tösa lutar det åt dessa...


Mm kanske är detta dojjorna att satsa på....


Inte mina rosor!!! Bladlössen har attackerat & det hårt - Nu räddning av rosorna prio 1


Datorn/studierna vilar & jag är glad att kunna skriva att första dagen med studier gick över all förväntan inkl. min egna - En kopp te på det!


A new day has come... Thank God!


Tösen plockade blommor till mig medans jag njöt av kaffet... Jag är kvar, jag finns & jag är tacksam!


Skolan, Jag? Infinner mig fyra iaf... Spännande? Ja som attan...


There`s no time for us....


I looove it!


Nattmacka & Barbapappa.....


Minns ni "storsatsningen" barnserien om bilen Brum? Mitt barn har hela boxen, ord överflödiga...


Hon är 2,5år! Det ska inte vara möjligt, vem har tränat mitt barn på de här.... Jag e paff!


Lillsnutta älskar att fika så nu hamna vi här... Nästa - Hyra filmer!


Du vet inte vem jag är, härligt att vara anonym!


Varför? - Vet inte... Gillar jag bilden? - Jaaa


Happy birthday!


Man vet Aldrig, ne just de - Behind these....


Karln har ordagrant - Sönder köket & Mitt barn leker kurragömma I Kylskåpet! Jädrans gökbo!


Vi käkar vispgrädde sittandes på golvet & pratar om livet, om min morsa ....


Unge!


Jadu... Ibland är de bara.... Fint...


Min tuffing, Du är bäst! Glad Påsk!!!


Lax&Spenatpaj - Done!


Tjoooho..... Nu klarar den sig själv Äntligen!


Mycket tid&kärlek I en paj!


Förbereder efm. kalasmat - Nu; Lax & Spenatpaj & till de alla påskens tillbehör & jaaaanssson!


Nu bakar jag, mängder av "Mini parisebullar"....


Sömnlös&Sorgsen.. Men jag har den goa Lokan!!!!


Påskharen lämnade sitt ägg här, hahaha... Nu gömma det!


Hon ser så STOR ut! Vad hände med tiden? Pauuuusa......


Våra scones e klara! Nu - frukost....


Sömnlös... Magkatarr, mardrömmar & myyycke Mariekex...


Mys ute med Tigers....


Min käraste vän bjöd ikväll mig på supergod mat & underbart sällskap - Tack!


Kaffe & tidning... Gött...


Plätt morgon... Amen, brother!


Nyklippt - Så skönt, de behövdes både för håret & själen...


Undrar hur länge "inbakade flätor" perioden kommer vara....


Amen...


Love the way you lie.....

NOT!

Livet är bra märkligt, mitt är ett stort kaos just nu. Försökte prata ordentligt, lugnt & sansat med en människa senast igår - Resultat - BOTTENNAPP! Jag känner hur allting rasar samman, på nåt vidunderligt sätt har jag trots allt kvar fotfästet men jag ser hur marken runt omkring mej rasar & faller ner i djupa svarta hål men min lilla plätt där jag står den har genom någon form av mirakel fortfarande klarat sig - Jag andas på om än ytligt ibland.

Folk trillar av pinnen hela tiden på ett eller annat sätt. Om det inte är själva döden som inträffar så tappar någon sin balans ståendes på den där klena, jädrans pinnen & faller *smackebonk* till golvet framför ögonen på en annan.
Så var det igår, en människa föll platt framför mina ögon. Virvlar man runt med sanningen allt för mycket så snor man tillslut in sig i sin egen skit & sätter fälleben för sig själv - We all know that, men vi är inte alla som lever efter det! Är man okänslig allt för länge så blir man tillslut - Elak. Blundar man istället för att agera så blir man tillslut - Lat. Det är ofrånkomligt & i den relation vi har till varann är det verkligen en jävla gegga allting. Jag har varnat människan många gånger för "Jag tappar snart allt, ALLT jag någonsin känt för dig - DU har ihjäl det!" Lyssnar man inte då så lyssnar man aldrig.

Nu är det kaffe som gäller & jag ska diska extremt mycket, borde inte vara mitt "Jobb" att ta hand om just nu. JAG HAR TILLRÄCKLIGT ÄNDÅ.

Jag är på väg att gå i väggen, jag har inte råd eller tid med de. Konsekvenser - Det blir det alltid, även denna gången. Jag vill bara sätta mig på golvet rakt upp & ner å skrika, gallskrika.
På ett sätt känner jag mig mer levande än någonsin, starkare & rakare i ryggen & på ett annat sätt så känner jag mig mindre än någonsin, rädd & kall, ensam.

Mina nära: HÅLL I MIG HÅRT, så vi slipper att konstatera om några månader;
- Ja, det var ju inte bra att det blev såhär..

Vi undviker det, okej?!

NU : DISK


Kan inte sova... Ensamt, mycket ensamt....


RSS 2.0